3 mobil kommer ikke på antennemasten

Published by Vellerup Sommerby on

Lidt dårligt nyt vedr. 3 abonnementer i Vellerup Sommerby.

Til information har 3. mobil kundeservice i dag meddelt følgende:

 

Vi er ikke det teleselskab der dækker området bedst.  

Selvom vi forsørger at stræbe efter at kunne tilbyde vores kunder, den bedste oplevelse på vores netværk, er der fortsat steder som vi ikke dækker tilstrækkeligt. 

Jeg vil anbefale dig at følge anvisningerne, som står på følgende artikel: https://vellerupsommerby.dk/mobilmastudvidelse-i-vellerup-sommerby/.

 

Efterfølgende, hvor jeg meddeler at artiklen er fra vores egen hjemmeside skriver 3. mobil tilbage.

 

Jeg har netop været i kontakt med vores teknisk bagland, som oplyser at der på nuværende tidspunkt ikke er udsigt til nye master i området. 

Derudover, har jeg undersøgt nærmere og har fundet frem til, at Telia og Telenor er dem som dækker området bedst, det giver derfor rigtig god mening, hvis du vælger dem som udbyder, da du skal have en god forbindelse i området.

 

Med venlig hilsen

xxx

 

3. mobil kundeservice anbefaler altså, at alle skifter mobilselskab fra 3. mobil til andre selskaber. Denne kommentar fra 3 mobil kundeservice har vi forsøgt at få 3. mobil ledelse til at svare på. De kan desværre ikke kontaktes.

 

Det må derfor nu være op til medlemmerne og beboerne, som har 3. mobil at overveje hvad I vil. Pt. er 3. mobil blevet dårligere i Vellerup Sommerby efter den nye antennemast er opsat.

 

Categories: Nyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!