Kære medlemmer,

Det netop uddelte materiale fra ”chikanegruppen” er en stor omgang vrøvl fyldt med urigtige påstande, misfortolkninger og værst af alt er indholdet af et vedlagt brev fra en advokat som enten er blevet misinformeret eller ikke har forstået ret meget af hvad der rent faktisk skete på generalforsamlingen.

Ikke en eneste fuldmagt afgivet til bestyrelsen blev anvendt og der er derfor intet belæg for at indsamle noget som helst beløb blandt medlemmerne med det formål at få erklæret beslutninger truffet med bestyrelsesfuldmagter for ugyldige.

Initiativtagerne til denne skadelige virksomhed vil simpelt hen ikke acceptere det demokratiske store flertals beslutninger. Selv samme advokat betegner sine synspunkter som antagelser og der findes ikke en eneste juridisk henvisning.

Jeg prioriterer ikke denne håbløse henvendelse til medlemskredsen særligt højt, men jeg vil efter pinse bringe lidt detaljer fra materialet som må få selv de mest snæversynede til at skamme sig.

Med venlig hilsen, og fortsat god pinse

Formanden.

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!