Afdelingsformanden i afdeling 4 udtræder af bestyrelsen.

Published by Vellerup Sommerby on

Kære medlemmer.

 
Jakob Kold har valgt at udtræde af bestyrelsen for Grundejerforeningen Vellerup Sommerby og Vellerup Sommerby Vandværk med øjeblikkelig virkning.
 
Jakob blev valgt ind i bestyrelsen på seneste bestyrelsesvalg i november 2021.

Jakob, som sympatiserer med Oppositionen, begrunder overfor bestyrelsen sin udtræden med manglende tillid, demokrati, åbenhed i Vellerup Sommerby og manglende forståelse for bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen er uforstående overfor Jakob’s udmelding, idet Jakob bla. ikke har deltaget i alle bestyrelsesmøderne, hvor bestyrelsen har drøftet og træffer beslutningerne.
 
Bestyrelsen beklager Jakob’s udtræden og havde gerne set, at han havde givet bestyrelsesarbejdet en chance- især set i lyset af at 5 ud af 7 i bestyrelsen er udskiftet og dermed er der mulighed for at gå nye veje, herunder nye arbejdsmetoder med en ny organisering af arbejdet.
 
Jakob nåede at undersøge forholdene grundigt mht. hjertestarterne i Grundejerforeningen Vellerup Sommerby som bestyrelsen tidligere har udmeldt til foreningens medlemmer, hvilket gav resultatet at Grundejerforeningen forlængede den nuværende aftale med Safe hjertestartere. Denne aftale var den billigste leverandør og med den bedste service.
Tak for det.

Medlemmerne i afdeling 4 (Tjørnevænget og Fyrvænget) henvises på baggrund af ovennævnte til foreningsformanden, Henrik Kirkestrup, som vil varetage medlemmernes interesser i afdeling 4, indtil førstkommende generalforsamling, idet vedtægtens bestemmelser gør, at der ikke kan udpeges en ny suppleant på nuværende tidspunkt. Jakob var tidligere suppleant for afdeling 4, hvorfor der ingen suppleanter er at indkalde. Dette strider ikke imod vedtægternes bestemmelser.

På bestyrelsens vegne.
Henrik Kirkestrup
Foreningsformand
Tlf.: 3127 1917
Mail.: henrik@vellerupsommerby.dk
error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!