Afstemning på vandværket d. 19. maj 2018.

Published by Vellerup Sommerby on

Kære medlemmer,

 

Når der skal stemmes for vandværkets vedtægter d. 19. maj på vandværket, så ved bestyrelsen godt, at pladsen kan blive trang.

Afstemningen finder sted samme dag, der er loppetorv på området.

Ved stemmeafgivelsen skal der være plads til, at medlemmer kan få ordet, hvis nogen ønsker det, men der forventes ikke den store debat. Den har vi jo netop haft på den ordinære generalforsamling.

Det er meningen, at medlemmerne – når dirigenten har afsluttet debatten – skal kunne stemme løbende over en periode på ca. 1½ time. Der vil ikke være mange siddepladser i forhold til det forventede fremmøde, men der er kun tale om en løbende afstemning.

Som følge af de begrænsede pladsforhold håber vi, at de medlemmer, der har stemt, vil give plads for dem som skal stemme.

Det er bestyrelsens håb, at vi sammen kan udnytte pladsen på bedste måde, og at vi selvfølgelig opnår den ønskede endelige vedtagelse af vandværkets vedtægter.

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!