Antennemasten i Vellerup Sommerby (TDC)

Published by Vellerup Sommerby on

Kære alle i Vellerup Sommerby.

 

Som de fleste er bekendt har jeg det sidste år knoklet for at få fibernet i Vellerup Sommerby og forbedret mobilsignal i Vellerup Sommerby.

 

Som tidligere udmeldt ville TDC få antenne opsat på antennemasten som Telia opsatte sidste år omkring sommerferien 2021,

 

Jeg har nu fået et svar fra TDC om, at de forventer at TDC kommer på antennemasten til september 2021.

 

Desværre vil 3 mobil stadig ikke planlægge opsætning på nuværende tidspunkt, men……..

Kunderne hos 3 og Oister sendes nu over på TDC mobilnetværk i områder, hvor 3’s eget netværk ikke dækker godt nok. Dvs. når 3’s kunder bevæger sig ud af 3’s dækningsområde, så skifter mobilen automatisk over på TDC’s net. Du skal altså ikke foretage dig noget. Det er det man også kalder ”seamless handover”.

3’s kunder får ikke adgang til hele TDC’s netværk, men kommer automatisk over på TDC’s net i de områder, hvor 3’s netværk har mindre god eller ingen dækning.

 
Kunderne får adgang til 4G i disse områder, hvor det er muligt og på et niveau som burde række rigeligt til, at de kan tjekke nyheder, sociale medier og streame Youtube, film og serier mv. i god kvalitet.
 
3 oplyser ikke, hvilken hastighedsbegrænsning der er på 4G via TDC’s netværk. De oplyser heller ikke om der er en grænse.

Hilsen

 

Henrik Kirkestrup

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!