En glad borger i Vellerup Sommerby

Published by Vellerup Sommerby on

En “glad borger i Vellerup Sommerby” har skrevet et læserbrev til Hornsherred lokalavis.

Overskrift Glad borger i Vellerup Sommerby

Kommentar til Niels Høgstrup læserbrev 8. december 2020.

Jeg vil opfordre gruppen til at sælge deres huse her i Vellerup Sommerby.

Det er jo gunstige tider.

Således ville alle vi meget tilfredse beboer få fred til at nyde de grønne arealer på den gamle campingplads og leje med børnebørnene på natur legepladsen.

Her i Sommerbyen har vi ordnede forhold, gode veje, plejede grønne arealer, om vinteren bliver der saltet og ryddet skønt.

Men idyllen bliver hele tiden ødelagt af alle jeres negative påfund.

Find jer dog en hobby, så vi andre kan få noget positivt at tale om. Eksempelvis rådyrene, der spiser alle vores planter.

I er vel klar over, at det kræver kun 13 muskler at grine – men over 300 at være sur.

Husk også på, at livet er kun til låns. Det er da ærgerligt at spille det på tosserier.
I kalder jer Tid til forandring.
Det vil virkelig være en forandring når i forstummer.
Det kunne gøre ca. 800 sommerhusejere virkelig glade, så vil der være en livligere snak om løst og fast og ikke om, hvad i nu har fundet på af tosserier.
Hvor stor er jeres gruppe egentlig ?
Er det 200 stk., som i skrev i det brev, hvor vi kunne tilslutte os jeres gruppe anonymt, eller er der bare de 4-5 stykker som i underskrev jer med i læserbrevet. At være en anonym gruppe fortæller vel alt om det seriøse i jeres kritik af bestyrelsen.
Jeres seneste tiltag som læserbrevet i Hornsherred af Niels Høgstrup i Lokalavis er også et grundløst angreb på vores bestyrelse. Ikke nok med det, i forstyrre også højt engagerede medarbejdere i kystinspektoratet og Frederikssund kommune . De har nok andre ting at tage sig til en jeres opspind. 

Jeg er glad for, at vores bestyrelse har holdt til alle jeres løgne og chikanerier i gennem de sidste 5år.
Jeg forstår også godt, at bestyrelsen har indført forskellig tiltag når de har sådan en flok hyæner hængende i haserne. 
Bestyrelsesmedlemmerne har sat deres præg på sommerbyen for nogens vedkommende i mere end 30 år og andre gennem de sidste 3 år.
Min kone og jeg var så heldige, at finde vores lille plet for mere en 20 år siden. De sidste 5 år har jeg virkelig haft et behov for, at ydre mig om jeres dumheder, nu gav i mig endelig chancen med jeres læserbrev.
Bestyrelsen udarbejdede et budget for afsaltning af vores veje og indhentede tilbud. Fik det godkendt af grundejerne på generalforsamlingen.
Så startede hetzen mod formanden. I fortalte at han havde fået en Mercedes som retur kommission af NCC. (En gammel taxa som har kørt jorden rundt mere end 1 gang). Han har selv købt den for sine surt opsparet penge, i den sag var der mange andre usande beskyldninger, heldigvis fik vi da ny asfalt på vejene. 🙂
En gruppe af beboere oprettede et naboværn, desværre led det en kran skæbne da det begyndte at fyge med beskyldninger om gratis mobiltelefoner til dem der gik rundt i udstykningen. Igen det pure opspind. De anvende deres egne telefoner og de gjorde det bare for at snage påstod i. Så det blev nedlagt. At bruge sin sparsomme tid for andre og så blive chikaneret har jeg heller ikke lyst til.
Næste gode og velfungerende gruppe er badebro udvalget, som havde fungeret i mange år en gruppe af yngre mennesker, der stimlede sammen 1 weekend i foråret og satte broen op og det samme om efteråret. Belønningen for det var en julefrokost. Det synes jeg er en fair
aftale.
Så kom alternativet på banen igen med usandheder og grov chikane. Resultatet blev, at udvalget blev nedlagt. Ærgerligt.
Hver eneste gang der kommer et tiltag i foreningen, som kan være beboerne til glæde og gavn, så starter tid til forandring en hetz på bestyrelsen og andre involverede; uforskammet.
Det er jo ikke kun de sager jeg har beskrevet her, men også bestyrelsens familie har i chikaneret på det groveste. En ordstyrer til en generalforsamling for et par år siden, havde nær mistet sit job grundet efterfølgende pga usandheder fra jeres side.
I bund og grund er det måske misundelse eller er det fordi i vil overtage bestyrelses posterne så i kan få snablen i honning krukken og suge den tom for nektar ?
Jeg er en beboer i sommerbyen, som har nået livets efterår og derfor ønsker fred og ro. Tænk hvis vi igen kunne fryde os over tyren Ferdinand under kork egen på blomster engen side og snuse til de vilde blomster.
Se det ville være lykke.
Krølle Stauning
Skadevænget
Categories: Læserbrev

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!