De ganske få medlemmer der uophørligt påstår at der udøves censur burde måske tænke på at der findes helt klare regler for hvad der kan accepteres skrevet på hjemmesider og på Facebook.

Reglerne står ganske klart beskrevet i Fællesskabsreglerne, og det er naturligvis den ansvarlige redaktørs medansvar, at der ikke bringes artikler, der strider imod de gældende regler.

Artikler der ikke opfylder reglerne slettes.

Med påstand om udøvet censur har Tjørnevænget 18 oprettet en side på Facebook, hvor alt åbenbart tillades.

Reglerne er imidlertid de samme, og da redaktøren på siden tilsyneladende lader alt passere har det været nødvendigt for Facebook at slette de skriverier, der strider imod gældende regler.

Sletningen er angiveligt sket efter henvendelse fra en del medlemmer, der ikke vil acceptere de beskrevne forhold.

Det har da bestemt været underholdende at læse hvordan – i hvert fald en enkelt af de få der synes godt om det nye forum – efter bare en uge fremsætter voldsomme beskyldninger imod nogle af ”deres egne”.

Der synes således ikke at optræde censur i almindelighed, men der imod udelukkelse af dem, som ikke ser sig i stand til at efterleve reglerne for at optræde i offentligt forum.

Med venlig hilsen

Allan Kirkestrup
Foreningsformand.

SOCIALICON
error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!