Farvel

Published by Vellerup Sommerby on

Kære medlemmer

 

Jeg må meddele medlemmerne i afd. 6, hvor jeg har været afd. formand i 32 år, samt for foreningen som næstformand  i en del år, og ligeledes driftsleder for vandværket gennem 15 år, at jeg trækker mig tilbage fra bestyrelsen pr d.d.

 

Grunden er primært, at den gruppe, som har tabt valget, har udtalt og skrevet, at de vil blive ved med deres forfølgelse af formand og bestyrelse med urigtige beskyldninger.

Det vil aldrig tage en ende. – derfor. Det er ikke til at lave et stykke seriøst bestyrelsesarbejde på de vilkår.

 

Jeg er frygtelig ked af det, især fordi jeg lige er blevet valgt igen med stor majoritet. Men jeg har sørget for en god afløser, nemlig min suppleant Carsten Nielsen, Falkevænget 28, som jeg varmt kan anbefale. Han er meget udadvendt og deltager allerede nu i mange aktiviteter.

 

Håber I tager godt imod ham.

 

Med venlig hilsen

Preben (Guldberg), Spurvevænget 66

 

Categories: Nyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!