Som lovet har foreningens bestyrelse nu gennem nogen tid afventet et møde med Dansk Kabel TV, som på vegne af TDC net har stillet i udsigt, at samtlige huse i Vellerup Sommerby kan få installeret fibertilslutning til ejendommene helt uden beregning. Betalingen for eventuelle abonnementer betales til udbyderen efter individuelle behov. Der skal således ikke ske nogen form for betaling for installationen af selve fibertilslutningen – ej heller lejepris.

Mødet med Dansk Kabel TV blev afholdt d. 8. januar 2020, og en aftale søges nu gennemført snarest muligt. Der vil være behov for at alle giver deres samtykke til opsætningen af en fiberboks, men det skønnes, at der bør tilmeldes mindst 600 husstande hvis ”gratis-princippet” skal være gældende. (Der skal ikke tegnes abonnement, blot ønsket om fiber til huset, hvor man på et senere tidspunkt, kan bestille et abonnement.

Der er altså ingen betaling for installationen eller gravearbejdet – betaling for denne udredes af de udbydere, man evt. indgår aftale med. Man er ligeledes heller ikke bundet til ‘en udbyder. Her vælger man frit.

Den gamle installation på kobber forbliver uændret, til de som blot ønsker de nuværende hastigheder.

Bestyrelsen har selvfølgelig presset på, men der er tale om et helt nyt koncept, som først markedsføres nu. Bestyrelsen håber at alle vil være med.

 

Der vil fremkomme yderligere information til vores medlemmer, når der foreligger konkrete tilbud fra Dansk Kabel TV, særligt vil en tidsplan være ønsket af mange medlemmer.

Der vil her på hjemmesiden inden længe, blive lavet en tilkendegivelse fra medlemmerne, hvor I kan tilkendegive om I er med.

Læs mere på tdcnet.dk

Pbv

Allan Kirkestrup

Foreningsformand

Categories: FibernetNyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!