Fibertilslutning forsinket

Published by Vellerup Sommerby on

Kære alle I Vellerup Sommerby

 

Vi skriver til jer, fordi I har bestilt en tilslutning til TDC NET Fiber

 

Vi er gået i gang med arbejdet, så I kan få adgang til lynhurtigt og stabilt internet, men desværre er vi blevet forsinket i processen. Det betyder, at vi må udskyde den dato, vi forventer at være færdige med at etablere fibernet i jeres område.

 

I ordrebekræftelsen oplyste vi om, at vi er jeres område i perioden april 2021 til august 2021. Det er nu ændret til perioden april 2021 til september 2021. Hvis I allerede har modtaget en booking til teknikerbesøg, gælder den dato stadig, medmindre I får besked om andet.

 

Der er flere forhold, som har betydning for, om vi er forsinket i et område, for eksempel gravningen på vejen eller installationen af fibertilslutningen på jeres adresse. Den nuværende situation i Danmark med COVID-19 kan også medføre, at perioden, det tager at installere din fibertilslutning, bliver længere, fordi vi har begrænset vores teknikerbesøg. Vi gør alt, hvad vi kan for at fortsætte arbejdet, så I hurtigst muligt kan tage jeres fibertilslutning i brug.

 

Hvad sker der nu?
I skal ikke foretage jer noget. Vi sørger for at færdiggøre jeres fibertilslutning så hurtigt som muligt.

For at tage jeres fibertilslutning i brug, skal I have et abonnement. Det kan I ikke få hos os, vi giver jer bare den gode forbindelse. Men vores digitale infrastruktur er åben, og alle udbydere kan få adgang til den. Så I kan helt frit vælge, hvor I vil købe abonnement på internet, tv eller telefoni.

I kan læse mere om TDC NET Fiber på tdcnet.dk/fiber.

Vi beklager ulejligheden og håber på jeres forståelse.

På gensyn

TDC NET.

Omfatter ikke levering af bredbånd, tv eller telefoni. Der kan være tilfælde, hvor TDC NET af tekniske, fysiske eller økonomiske årsager ikke kan etablere fibertilslutningen.

 

Categories: FibernetNyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!