Grundejerforeningen Vellerup Sommerby

Formandens rubrik marts 2018

Published by Vellerup Sommerby on

Kære medlemmer.

I dette nummer af foreningsbladet findes som sædvanligt indkaldelsen til årets generalforsamling.

Jeg har som de fleste nok har bemærket fortsat holdt mig langt fra at deltage i nogen form for unødvendig offentlig debat, hvilket er sket efter gode råd fra medlemskredsen.
Det betyder ikke, at jeg ikke har en mening om de beskrevne forhold eller svar på tiltale. Det vil jeg også i år gemme til generalforsamlingen.
Ligeledes vil årets beretning så vidt det er muligt holdes fri for kommentarer på det niveau, der anvendes af de ”hemmelige grupper” hvor indholdet af mange
skriverier verbalt og skriftligt har fundet vej til mig løbende.

Informationer der er hemmelige fortælles fra person til person – der er jo ingen glæde ved enhemmelighed man ikke kan dele med andre.

Foreningen skal ikke holde generalforsamling i foreningsbladet eller på Facebook, og jeg skal derfor på det kraftigste opfordre alle vores positive medlemmer om at gøre deres yderste for at finde tid til at deltage i årets generalforsamling og her give deres støtte til dem de synes skal udgøre foreningens ledelse i tiden frem til næste valg.

Lad være med at blive hjemme på grund af minoritetsgruppens chikane – ellers bliver det dem, der bestemmer fremover.

Der er aldrig nogen som med sikkerhed kan forudsige resultatet af dialogen på generalforsamlingen, men man kan med sikkerhed sige, at det er de fremmødte, som bestemmer – ikke ”sofavælgerne”.

Der skal i år være valg mellem 2 kandidater i afd. 6. Hertil vil jeg bringe et par kommentarer andetsteds i bladet.

Jeg kan oplyse, at bestyrelsen i år bringer foreningens advokat i forslag som dirigent.

Må jeg ønske alle en god og saglig generalforsamling med ønsket om, at der efter generalforsamlingen igen vil herske en venlig og fredelig stemning i foreningen.

Med venlig hilsen
Allan Kirkestrup.
Formand

Categories: Formandens rubrik

SOCIALICON
error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!