Formandens rubrik

Published by Vellerup Sommerby on

Fra medlemsbladet december 2021.

 

Kære medlemmer,

 

Julen og nytåret er som bekendt traditionernes tid.

 

Det er nu blevet december, og julen nærmer sig hastigt. Juleforberedelserne er nok mange steder godt i gang, hvad enten man vælger at holde jul i Vellerup Sommerby eller et andet sted.

 

Blandt Vellerup Sommerby’s medlemmer vælger mange – år efter år – at holde julen i Vellerup Sommerby, og medvirker dermed til at skabe en behagelig og hyggelig julestemning i området, som jo ellers kaldes ”sommerbyen”. I mine mange år i sommerbyen har jeg erfaret, at flere og flere holder jul og nytår i sommerbyen.

 

Man ser hvert år flere pyntede og oplyste huse, og når juleaften nærmer sig fornemmes mange steder en duft af flæskesteg, andesteg, brune kartofler med rødkål og brun sovs, som selv alle kan genkende.

 

For de medlemmer, som modstår sommerbyens fristelser i vinterhalvåret, vil det være en god ide at sikre, at huset er vinterklart. Det betyder bl.a. at det vil være en god ide, at lukket for vandet, og at vandet er aftappet, medmindre huset er opvarmet. Vi har gennem tidligere år set alt for mange frostsprængninger, som kunne være undgået, og store udgifter dermed sparet. Foreningens driftsleder og bestyrelsesmedlem Torben Jarnit står gerne til rådighed, hvis medlemmerne har spørgsmål i denne forbindelse.

På foreningens hjemmeside er der ligeledes en beskrivelse af, hvordan I lukker for vandet ude ved vandmåleren. Når vinteren nu nærmer sig skal jeg venligst huske vore medlemmer på, at hvis vi er så heldige at få en hvid jul, er det en god ide at være godt forberedt på alle områder. Grundejerforeningen og vores entreprenører skal nok sørge for, at holde vejene farbare, men jeg håber at alle må få mulighed for at holde juleaften sammen med familien og ikke kun på vejene med en snerydder.

 

Jeg vil samtidig se frem til den kommende generalforsamling i april 2022, hvor bestyrelsen som sædvanligt skal til ”eksamen”, og hvor dialogen mellem medlemmer og bestyrelse skal afstikke retningslinjerne for den kommende periodes udvikling.

 

Traditionen tro skal der vælges medlemmer til bestyrelsen. I 2022 er afdelingerne 2, 4 og 6 på valg.

 

Kandidater, der ønsker at opstille til valget, skal – for at kunne vælges – meddele deres kandidatur til bestyrelsen senest den 20. januar 2022.

 

Den nuværende nyvalgte bestyrelse i forbindelse med urafstemningen i november 2021 har alle meddelt, at de genopstiller til bestyrelsen i 2022.

 

I 2022 er foreningsformanden ikke på valg.

 

Fremtiden vil for foreningen byde på utroligt mange udfordringer, og jeg ser frem til, at vi næste år kan påbegynde projektet nede i skoven på den gamle campingplads når og, hvis vi får den fornødne dispensation. Men lige nu drejer det sig om flæskesteg, and og julehygge.

 

Til alle foreningens medlemmer, beboere, ansatte, forretningsforbindelser og især de nyankomne vil jeg rette et varmt ønske om en glædelig jul og et godt nytår.

 

Med venlig hilsen

Henrik Kirkestrup

Foreningsformand

Tlf.: 3127 1917

Mail.: henrik@vellerupsommerby.dk

 

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!