Generalforsamling

Kære medlemmer

 

Som de fleste af jer ved, har et medlem anlagt en sag mod foreningen med henblik på at fratage foreningsmedlemmerne retten til at afgive brevstemme på den ordinære generalforsamling den 3. september 2022.

 

Foreningens advokat og vi (i bestyrelsen) har brugt rigtig lang tid på at forberede sagen, og vi havde håbet på, at Retten i Hillerød efter et retsmøde i går kunne have en afgørelse klar inden generalforsamlingen. Desværre blev dommeren syg, og da retten ikke har kunnet tilbyde en anden dag i næste uge, kan vi ikke have en afgørelse klar inden generalforsamlingen i næste uge.

 

Vi mener i bestyrelsen, at det er vigtigt at have en afklaring på spørgsmålet om brevstemmer før vi kan afholde generalforsamlingen. Dette under hensyntagen til medlemmernes interesser, de mange timer og penge, som er brugt på sagen. Bestyrelsen har derfor besluttet at udskyde generalforsamlingen indtil vi har en afklaring på problemstillingen.

 

Datoen for den nye generalforsamling bliver fastsat og udmeldt til medlemskredsen, når vi er blevet klogere på, hvornår vi kan have en afgørelse i sagen. For nuværende afventer vi en tilbagemelding fra retten med henblik på endelig fastsættelse af dato for en ny hovedforhandling, men vi håber på, at vi kan få en afgørelse hen imod slutningen af september.

 

For evt. spørgsmål til ovennævnte kan I til enhver tid rette henvendelse til bestyrelsen.

 

I hører fra os snarest muligt.

 

Rigtig god weekend.

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!