Generalforsamling

Kære medlemmer.

 

Hermed indkaldes der til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vellerup Sommerby og Vellerup Sommerby Vandværk lørdag den 30. april 2022 i Solbakkehallen, tidsrummet 09:30 – 13:00 jf. indkaldelsen.

 

Indkaldelsen er sendt til trykning og afsendes snarest herefter.

! Bemærk venligst at det kun er den udsendte adgangsbillet/fuldmagt med stregkode, som kan anvendes til generalforsamlingen.

 

Indtil i modtager indkaldelsen fysisk med posten, vil i kunne læse indkaldelsesmaterialet mm. nedenfor og på foreningens hjemmeside:

 

Desværre oplevede vi sidste år ”Oppositionen” foretage fotografering, lydoptagelser og videooptagelser af foreningens medlemmer til stor gene for alle, når medlemmerne enten stemte eller gik på talerstolen.

 

På denne baggrund er det besluttet, at der på generalforsamlingen ikke må foretages fotografering, lydoptagelser eller videooptagelse inde i salen, hverken før, imens eller efter generalforsamlingen.

 

 

Skulle der være spørgsmål til indkaldelsesmaterialet står bestyrelsen naturligvis til rådighed på mail, telefon eller ved personlig møde efter nærmere aftale.

 

På vegne af bestyrelsen

Henrik Kirkestrup

Foreningsformand

Tlf.: 31271917

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!