Indbrudsbølge har hærget Vellerup Sommerby

Published by Vellerup Sommerby on

Sommerbyen har oplevet en indbrudsbølge med tyveriet – og i et enkelt tilfælde udøvelse af vold – i et hidtil ukendt omfang.

Som det kan læses i bla. Vellerupbladet, kan etablering af nabohjælp være medvirkende til at få dæmmet op for problemerne.

På foreningens hjemmeside og via Facebook er der tilkendegivet stor sympati for de tiltag der er gjort af ildsjæle der bestemt ønsker at gøre hvad der kan gøres, med det ses desværre også, at forholdene er bagatelliseret af medlemmer som åbenbart synes, at der ikke er grund til at fare frem med de nævnte tiltag.

Politiet, som ikke har de nødvendige resurser, har hilst initiativet velkomment, og støtter nabohjælpen fuldt ud.

Foreningen er blevet anbefalet at opsætte skilte med ”Nabohjælp”. Derfor er der indkøbt 15 skilte, som vil blive opsat på egnede steder i håbet om at de må få den præventive virkning, som er set andre steder.

Jeg håber at alle vil være med til at indberette observationer, som tyder på indbrud eller overvågning med henblik på indbrud.

Med venlig hilsen

Allan Kirkestrup

Foreningsformand

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!