Indkaldelse til generalforsamling

Published by Vellerup Sommerby on

I forbindelse med den ordinære generalforsamling for Vellerup Sommerby og Vellerup Sommerby Vandværk lørdag den 28. august 2021 kl. 09:30 udsendes følgende dokumenter.

Følgebrev

Informationsskrivelse

Indkaldelse

Fuldmagt til bestyrelsen (Det er ikke længere muligt, at afgive en fuldmagt)

I kan tilgå dokumenterne ved at trykke på ovennævnte tekster.

Som vedtægterne foreskriver, skal bestyrelsen gøre opmærksom på, hvad en fuldmagt givet til bestyrelsen vil blive brugt på.

På den ordinære generalforsamling, som afholdes den 28. august 2021 vil en fuldmagt givet til bestyrelsen blive anvendt til at stemme følgende:

For / Ja til punkterne:

Pkt. nr. 1, 2, 3, 4, 5, 6, genvalg af foreningsformand Allan Kirkestrup under pkt. 7, 10, 11 og til forslag under indkomne forslag pkt. 9: 1, 2, 4 og 5.

Imod / Nej til forslag under indkomne forslag pkt. 9:

Pkt. nr. 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 og 13.

De fremmødte afgør forslag under indkomne forslag pkt. 9:

Pkt. nr. 3

Du kan benytte den elektroniske fuldmagt på foreningens hjemmeside eller ved at klikke her… (Det er ikke længere muligt, at afgive en fuldmagt)

Du vil automatisk modtage en kopi, af din elektroniske fuldmagt på mail.

Udfyld en elektronisk fuldmagt klik her…. (Det er ikke længere muligt, at afgive en fuldmagt)

For spørgsmål til ovennævnte eller generelle spørgsmål kan der rettes henvendelse til foreningsformand, Allan Kirkestrup på mail: mail@vellerupsommerby.dk eller tlf.: 5380 9514

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!