I Grundejerforeningen Vellerup Sommerby har vi 15 hjertestartere. På kortet kan du se, hvor hjertestarterende er opsat.

På oversigtskortet ved vandværket og ved Mejsevænget er der på kortet indtegnet, hvor hjertestarterene er placeret.

 

Har du spørgsmål i f.m hjertestartere i Vellerup Sommerby, kan du til enhver tid kontakte Naboværnet V/Henrik Kirkestrup på tlf.: 70229194 eller bestyrelsen i Vellerup Sommerby.

Med TrygFondens Hjertestart-app kan du og din mobiltelefon være med til at redde menneskeliv.

TrygFonden har udviklet en app, du kan downloade til din smartphone og være med til at redde liv.

Appen kan vise dig vej til de hjertestartere, som er registreret på hjertestarter.dk og er udviklet på baggrund af anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen som en mobil løsning med oplysninger om hjertestarternes placering i Danmark. I en akut situation skal man dog aldrig begynde at lede efter hjertestartere på mobilen, men i stedet ringe 1-1-2.
“TrygFonden Hjertestart” er udviklet i en iPhone- og en Android-version. Med app’en på din smartphone har du mulighed for at orientere dig om, hvor den nærmeste hjertestarter er placeret.

Har du lyst til at være hjerteløber, så hent app hjerteløber og tilmeld dig. Her vil du få besked, hvis der er behov for en hjertestarter i området. Det er alarmcentralen 1-1-2 som udsender en alarm til din telefon, hvis der er ringet 1-1-2 og der skulle opstå behov for en hjertestarter.

 

Du kan downloade TrygFonden Hjertestart til iPhone her.

Du kan downloade TrygFonden Hjertestart til Android her.

Læs mere om hjertestartere på hjertestarter.dk

 

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!