Information til medlemmerne vedr. sociale medier.

Published by Vellerup Sommerby on

Kære medlemmer

Mange medlemmer har på det seneste kontaktet bestyrelsen og redaktionen, da der efterhånden er oprettet flere sider og grupper på Facebook, Instagram mv. med samme- eller lignende navne.

I denne forbindelse skal vi på redaktionen gøre opmærksom på, at de officielle Facebooksider og grupper tilknyttet Grundejerforeningen Vellerup Sommerby alle starter med ”Vellerup Sommerby” og benytter sig af samme coverbillede. På billederne er der i højre hjørne skrevet en tekst ”Grundejerforeningen Vellerup Sommerby”.

Grundejerforeningen Vellerup Sommerby har altid haft navnet ”Vellerupsommerby” på Facebook. Alias har tidligere været ”Grundejerforeningen Vellerup Sommerby”, men dette blev ændret, da vi kunne konstatere, at medlemmerne og andre ikke kunne finde den officielle Facebookside, efter de øvrige blev oprettet.

Ved at tilføje et @ foran Vellerupsommerby i søgefeltet på Facebook, vil I altid finde den korrekte side.

På facebooksiden Vellerup Sommerby I menuen ”grupper” vil I kunne se de tilknyttede officielle grupper.

Alle sider hedder @vellerupsommerby eller hashtag #vellerupsommerby alias ”Vellerup Sommerby”

De officielle grupper på Facebook hedder:
– Vellerup Sommerby
– Vellerup Sommerby – Køb, salg, gives væk
– Vellerup Sommerby badebrolaug
– Vellerup Sommerby udlejning, leje, køb og salg af sommerhuse
– Vellerup Sommerby Vandværk

Bemærk, at alle grupper og sider benytter samme profilbillede.

Som de fleste ved, er de øvrige sider oprettet af personer, der benytter disse til at sætte bestyrelsen og de medlemmer, som ikke bakker denne gruppe op, i det dårligst tænkelige lys. Flere medlemmer meddeler, at de er blevet blokeret og ikke får lov til at være medlem, med mindre man oplyser om sin adresse.

Det lidt mere kritisable er, at der deles dokumenter mv. fra Grundejerforeningens hjemmesider. www.vellerupsommerby.dk og www.vellerupsommerbyvandværk.dk

Dette kan være et problem, da opdateringerne fra foreningens hjemmeside ikke automatisk opdateres på deres Facebooksider, hvilket kan skabe ukorrekte oplysninger til evt. nye købere, medlemmer og ejendomsmæglere mv. Vi skal derfor henvise til, at oplysninger bør søges fra foreningens egne hjemmesider.

Grundejerforeningen Vellerup Sommerby tager afstand fra disse sider og skal venligst opfordre medlemmerne til, at bruge deres sunde fornuft og undgå at benytte disse sider.

Siderne, som ikke har noget officielt med grundejerforeningen at gøre, og som er oprettet af de få utilfredse personer, hedder:

– ”@vellerupsommerbyinfo” alias ”Vellerup Sommerby info”
– ”@vllrpsmmrb” alias ”Vellerup sommerby”

Grupperne de har oprettet hedder:
– Vellerup Sommerby
– Aktive Grundejere i Vellerup Sommerby
– Vellerup Vandreklub

Hilsen

Redaktionen

Categories: Nyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!