Information vedr. Fiber i Vellerup Sommerby

Published by Vellerup Sommerby on

Kære alle i Vellerup Sommerby.

Jeg har i dag været i kontakt med TDC NET, idet de havde lovet at sende en bekræftelsesmail til dem, som har tilkendegivet ønske om fiber.

 

TDC NET meddeler, at systemet burde have udsendt en mail til alle, der har givet deres tilkendegivelse. Jeg selv inkl. mange jeg har talt med, har ikke modtaget den omtalte mail.

 

TDC NET vil i morgen gennemgå deres IT system og sørge for at I modtager mailen.

 

Kortet nedenfor viser de adresser, som TDC NET har registreret tilkendegivelse fra. TDC NET har i dag på mail bekræftet, at de er i fuld gang med planlægningen og at vi i 2021 får fiber som lovet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til information kan jeg oplyse, at samtlige medlemmer i Vellerup Sommerby inkl. alle nye medlemmer vil modtage tilmeldingsblanketten på den oplyste e-mail adresse fra TDC NET ca. 6 uger før TDC graver fiber ned i Vellerup Sommerby.

 

Personligt vil jeg gøre alt for, at I alle modtager dette brev. Brevet vil jeg sørge for udsendes til alle sommerhusadresserne som er registreret. Herudover vil brevet blive lagt på foreningrens hjemmeside, Facebookside og Facebookgruppe.

 

Herudover vil formanden Allan foranledige, at alle dem, som ikke har tilkendegivet ønske om Fiber, bla. alle n ye medlemmer får tilsendt brevet til den oplyste postadresse.

 

Hermed sikrer vi, at alle får muligheden for endelig tilmelding til fiber.

 

Skulle du have spørgsmål til Fiber tilslutning i Vellerup Sommerby er du / I mere end velkommen til at kontakte mig på mail: fiber@vellerupsommerby.dk

 

Hilsen

 

Henrik Kirkestrup

Categories: FibernetNyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!