Grundejerforeningen Vellerup Sommerby

Information vedr. persondataloven

Published by Vellerup Sommerby on

 

 

 

Information til medlemmerne       

24. marts 2018

Persondataloven

Som det vil være de fleste bekendt, træder den nye persondatalov i kraft d. 25. maj 2018.

 

Persondataloven og persondataforordningen sætter meget snævre grænser for, hvad der må indsamles, videregives og opbevares af oplysninger, og bestyrelsen har derfor udarbejdet et meget omfattende regelsæt, der skal sikre beskyttelse af data – både internt og eksternt – gældende for Grundejerforeningen Vellerup Sommerby, Vellerup Sommerby Vandværk, bestyrelsesmedlemmer og samarbejdspartnere.

 

Foreningens bestyrelse har altid opfyldt bestemmelserne for håndtering af data og personfølsomme oplysninger efter de gældende bestemmelser, men med den nye lovgivning strammes reglerne betydeligt.

 

Mange har tilkendegivet, at den nye lovgivning synes at være skudt langt over målet, men der er ingen vej udenom: Samtlige bestemmelser i loven er ufravigelige, og skal opfyldes til mindste detalje. Det er desværre ikke muligt at bringe hele regelsættet til medlemmernes orientering, men det kan oplyses, ar reglerne opfylder lovens krav.

 

Eventuelle spørgsmål til foreningens håndtering af den nye lov bedes rettet til undertegnede på:

 

mail@vellerupsommerby.dk

 

Med venlig hilsen

 

Allan Kirkestrup

Foreningsformand

 

 

SOCIALICON
error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!