Kære alle brugere af Grundejerforeningen Vellerup Sommerby på Facebook.

Grundejerforeningen Vellerup Sommerby har erfaret, at der på Facebook er oprettet flere uofficielle grupper og sider på Facebook omhandlende Vellerup Sommerby.

Grundejerforeningen Vellerup Sommerby skal derfor meddele, at Grundejerforeningen Vellerup Sommerbys officielle side på Facebook hedder:
“Vellerup Sommerby”

I samme forbindelse, skal vi gøre opmærksom på, at disse 2 facebooksider, “Vellerup Sommerby info” og “Vellerup Sommerby info’s venner” udelukkende er oprettet med det formål, at chikanere, nedgøre, sprede usande rygter og krænke formanden, bestyrelsen og andre medlemmer, som ikke sympatiserer med deres holdninger.

Personerne bag disse sider / grupper er blevet blokeret fra den officielle facebookside, da flertallet af brugerne ønskede dette. Ytringsfrihed – Ja, men krænkende og nedsættende kommentarer og bemærkninger tillades ikke, hverken af Facebook eller Grundejerforeningen Vellerup Sommerby.

Flere medlemmer på de 2 nævnte uofficielle facebooksider (ca. halvdelen) har ingen tilknytning til Grundejerforeningen Vellerup Sommerby, men er bekendte mv. til stifterne “John Pedersen” og “Merethe Gadekjær Pedersen” fra Tjørnevænget og et par falske Facebook profiler.

Der er medlemmer, som ikke kan forstå, hvorfor Grundejerforeningen Vellerup Sommerby ikke svarer på de 2 nævnte sider. Forklaringen herpå er naturligvis, at disse sider intet har med Grundejerforeningen Vellerup Sommerby at gøre.

I samme anledning henleder vi opmærksomheden på, at forespørgsler til bestyrelsen mv. fremsendes på mail til bestyrelsen eller ved telefonisk kontakt.

Grundejerforeningen Vellerup Sommerby skal hermed gøre opmærksom på, at beskeder og information fra bestyrelsen mv. udelukkende skrives på Grundejerforeningens hjemmeside, foreningsbladet og Grundejerforeningens officielle facebookside.

Hilsen
Redaktionen

SOCIALICON
error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!