Intern revisionspåtegning

Published by Vellerup Sommerby on

Kære medlemmer

 

Bestyrelsen har modtaget revisionspåtegning fra Grundejerforeningen Vellerup Sommerby’s interne revisor valgt af medlemskredsen på generalforsamlingen.

 

Revisionspåtegningen bliver naturligvis udsendt med indkaldelsesmaterialet den ordinære generalforsamling.

 

Med udsendelsen af den interne revisorpåtegning, vil medlemmerne b.la. kunne læse, at det beskrevne fra “oppositionen” endnu engang ikke er korrekt, men igen et forsøg på manipulation af medlemmerne og i særdeleshed vores nye medlemmer.

 

Hvad er intern revision og hvordan foregår det i vores Grundejerforening.?

 

Intern revisor er en person som vælges af medlemskredsen på den ordinære generalforsamling. Den interne revisor har til formål at give Grundejerforeningen Vellerup Sommerby og Vellerup Sommerby Vandværk en form for øget sikkerhed på interne regnskaber og dermed føre tilsyn med b.la. bogføringssystemet. Derudover har den interne revisor også til formål at kontrollere evt. generalforsamlingsbeslutninger og administrative processer. 

 

I bestyrelsen i Vellerup Sommerby har vi valgt, at inddrage den interne revisor yderligere med  diverse informationer heraf b.la. kopi af ansættelseskontrakter dsl, interne arbejdsdokumenter i bestyrelsen og kopier af samtlige bestyrelsesreferater og evt. beslutninger der træffes af bestyrelsen.

 

Udover den interne revisor har foreningen naturligvis den lovpligtige Statsautoriserede revisor.

 

Du kan hente påtegningen i pdf Revisorerklæring

 

Revisionspåtegning

(Tryk på teksten for at forstørre.)

 

 

 

 

 

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!