Julebrev omdelt med ukendt afsender

Published by Vellerup Sommerby on

Kære medlemmer

 

Bestyrelsen er de sidste par dage blevet kontaktet af flere medlemmer, som siger tak for bestyrelsens julebrev omdelt i medlemmernes postkasser. ?

 

Bestyrelsen er uforstående overfor medlemmernes tak, idet bestyrelsen ikke har udsendt et julebrev til medlemmerne udover den julehilsen, som foreningsformanden har skrevet i foreningsbladet og på foreningens hjemmeside www.vellerupsommerby.dk

Bestyrelsesmedlemmerne har ikke selv modtaget julebrevet, men har fået julebrevet tilsendt fra et medlem.

 

I forbindelse med indholdet af julebrevet, der i øvrigt ikke har en afsender har bestyrelsen følgende kommentarer til.

Citat fra brevet: “Vi står parat med gode kandidater til afdelingerne og til formandsposten på den kommende generalforsamling

Bestyrelsen henviser til foreningens vedtægter, der præciserer, hvornår afdelingsformand og foreningsformand er på valg. I 2022 er følgende på valg:

 

Afdeling 2, 4 og 6.

 

Til sidst i skrivelsen henvises der til en mail adresse, som intet har med Grundejerforeningen Vellerup Sommerby at gøre, men en hjemmeside oprettet, administreret og ejet privat af Niels Høgstrup på Skadevænget i afdeling 2.

Bestyrelsen formoder hermed, at juleskrivelsen dermed er forfattet af ejeren til mailadressen og præciserer endnu engang, at juleskrivelsen ikke er fra Grundejerforeningen Vellerup Sommerby’s bestyrelse.

 

Lad julefreden sænke sig over Vellerup Sommerby.

 

Bestyrelsen ønsker endnu engang alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. For evt. spørgsmål er foreningens mailadresse mail@vellerupsommerby.dk

 

Pbv.

 

Henrik Kirkestrup

Foreningsformand

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!