Julen nærmer sig og snart begynder et nyt år.

Published by Vellerup Sommerby on

Kære medlemmer,

 

Julen nærmer sig og snart begynder et nyt år.

 

2017 var et år med mange spændende opgaver, men desværre også et år med en del problemer.

 

Problemer skal ikke formørke julestemningen, og jeg vil ikke benytte lejligheden til at holde liv i de kedelige hændelser, som jeg håber vi kan lægge bag os – i hvert fald for nu.

 

Jeg vil spare lidt på siderne i dette nummer af foreningsbladet, og gemme lidt plads til næste nummer, hvor der indkaldes til generalforsamling. Der er andetsteds i bladet omtalt en del af de hændelser der er indtruffet siden sidst, men årstiden er ikke den travleste del af året.

 

Sommeren er slut – hvis der da overhovedet har været nogen, og vinteren står for døren. Det ser ud til at udlejning af sommerhuse efterhånden er blevet et helårsfænomen, og rigtig mange lejere overvejer at købe et hus i sommerbyen. Glædeligt, for sommerbyen byder på mange oplevelser hele året igennem.

 

I det kommende år kan vi se frem til mange helt specielle opgaver. Her tænker jeg på opgaver som implementeringen af vores nye bogholderisystem, omfattende vedligeholdelse af vandværket, implementeringer af de mange nye regler og bestemmelser for vandværksdriften – herunder den nye drikkevandsbekendtgørelse – og ikke mindst følgerne af den nye lokalplan.

 

Det er mit håb, at vore værdier vil give os mod og energi til at fortsætte med at forberede os på den uundgåelige indflydelse fra vore omgivelser. Dette vil kræve arbejdsomhed, samarbejdesevne og stor fleksibilitet fra den enkelte, men vil også give muligheder for at tilpasse sig, og også frembringe nye perspektiver for grundejerforeningen som fritidssted eller bolig.

 

Vi har i årets løb sagt velkommen til mange nye grundejere, og jeg håber at de – sammen med de ”gamle” medlemmer – vil være med til at sætte deres præg på foreningens fortsatte udvikling.

 

Med ønsket om et godt og lykkebringende Nytår, takker jeg herved alle for deres store indsats og interesse i 2017 og ønsker samtidig alle en rigtig glædelig jul.

 

Med de varmeste hilsner for julen og nytåret

 

Allan Kirkestrup

Foreningsformand.

Categories: Formandens rubrik

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!