Kære medlemmer

Published by Vellerup Sommerby on

Kære medlemmer,

Lørdag d. 21. april 2018 afholder Grundejerforeningen og vandværket den årlige generalforsamling i Skibby, og bestyrelsen glæder sig til at redegøre for periodens drift, og – som altid – de forhold, der har påkaldt sig særlig opmærksomhed.

Bestyrelsen har naturligvis bemærket, at der også i år er en mindre gruppe, der – som deres eneste formål – ønsker at skabe unødig splid og mistænksomhed blandt medlemmerne, men jeg håber og tror, at det store tilfredse flertal vil møde op, og derigennem vil medvirke til at skabe den stabilitet, der er en forudsætning for en sund drift.

Det vil være af afgørende betydning for foreningens- og vandværkets drift, at vandværkets vedtægter nu bringes på linje med grundejerforeningens vedtagne frister og procedurer, hvilket bestyrelsen håber vil ske.

Jeg ved, at det vil være fristende at blive hjemme og nyde det gode vejr, men jeg skal alligevel opfordre medlemmerne til at møde op, og tage del i afviklingen af denne specielt vigtige generalforsamling.

På gensyn på lørdag.

 

Med venlig hilsen

Formanden.

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!