Midsommerfesten

Published by Vellerup Sommerby on

Kære medlemmer,

Som bekendt var der ikke tilstrækkelig tilslutning til afholdelse af en større midsommer/jubilæumsfest.

Derfor vil der blive afholdt det ”lille” arrangement med fakkeltog, bål, båltale, sange og lidt is til børnene, lørdag 22. juni 2019.

Mange har tilkendegivet, at de meget gerne vil afholde et større arrangement, og bestyrelsen har derfor besluttet, at der afholdes et sommerarrangement d. 17. august 2019.

Vi får her besøg af Cirkus Baldoni, og der vil blive mulighed for at købe cirkusbilletter til en yderst favorabel pris. Efter cirkus vil der blive mulighed for at købe læskedrikke og lidt fortæring og der spilles op til dans. Arrangementet er for alle vores medlemmer med deres familier, venner og bekendte, og der kræves ikke forhåndstilmelding – kun køb af billetter til cirkus. Vi regner med, at der vil være ca. 475 pladser.

Det er ikke alle detaljer, der er på plads ved redaktionens afslutning, og da der ikke udkommer et medlemsblad inden d. 17. august, vil der blive orienteret ved annoncering på hjemmesiden, link fra FB og ved opslag.

Med venlig hilsen

Festudvalget

Categories: Nyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!