Niels Høgstrup m.fl.

Published by Vellerup Sommerby on

Kære medlemmer.

 

Bestyrelsen er dd. gjort opmærksom på, at Niels Høgstrup, Skadevænget 8 mfl. har oprettet en hjemmeside i foreningens navn www.vellerupsommerby.com, på trods af, at foreningens navn er varemærkebeskyttet. Hjemmesiden er oprettet den 13. september 2021.

 

Niels Høgstrup har blandt andet på hjemmesiden lavet sin egen kandidatliste til bestyrelsesvalget og i øvrigt undladt kandidater, som stiller op.

 

På hjemmesiden er der kandidater, som ikke er på valg. f. eks. suppleanter.

 

Hvor Niels Høgstrup kender til opstillingslisten ved bestyrelsen ikke. Denne information har været fortroligt internt i bestyrelsen.

 

Bestyrelsen tager kraftigt afstand fra denne hjemmeside, som kun  er oprettet med det formål, at genere den eksisterende bestyrelse og urafstemning.

 

Det er helt uantageligt, at man bringer misvisende kandidatlister op til et valg og formålet med denne side kan kun betragtes som destruktiv af foreningen. Samtlige opstillede kandidater har til bestyrelsen haft mulighed for, at komme med valgpropaganda til valget.

Hilsen

Bestyrelsen

Categories: Nyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!