Grundejerforeningen Vellerup Sommerby

Ny vejformand for afdeling 6 (Falkevænget og Spurvevænget)

Published by Vellerup Sommerby on

Hej alle sammen – jeg hedder Carsten Nielsen og er ny vejformand for afdeling 6. Jeg blev valgt som suppleant på generalforsamlingen i 2020 og da Preben Guldberg for nylig valgte at trække sig som vejformand i afdeling 6 er jeg indtrådt i bestyrelsen som ny vejformand.

 

Først skal der lyde en kæmpe tak til Preben for hans mange år i bestyrelsen og som vejformand for afdeling 6.

 

Jeg selv er relativ ny herude idet jeg købte sommerhus på Falkevænget i oktober 2018. Da jeg var på udkig efter et sommerhus faldt jeg for Vellerup Sommerby den flotte natur og det pæne og velholdte sommerhusområde.

 

Af natur vil jeg gerne engagere mig i det lokalområde hvor jeg færdes og har derfor i min korte tid her i Sommerbyen været involveret i flere aktiviteter og lært en del dejlige mennesker at kende. Her kan jeg nævne;

 

  • 50 års jubilæumsfest med cirkus og fest ved vandværket
  • Fast del af brobizz badebro gruppen
  • Med i campingpladsarbejdsgruppen
  • Med i den lokale løbegruppe
  • Affalds indsamlingsdag
  • Naboværn
  • Medarrangør af Vellerup Julestjerneløb/gang/cykling den 12/12

 

Jeg har ca. 15 års erfaring fra bestyrelsesarbejdet i en helårs grundejerforening.

 

Jeg vil sammen med den nye bestyrelse arbejde for at bibeholde og videreudvikle vores flotte Sommerby som en veldrevet forening til glæde for os alle sammen.

 

Er du beboer i afdeling 6 og synes du der er noget du vil vende med mig og som evt. skal med på et bestyrelsesmøde, er du velkommen til at kigge forbi her på adressen eller ringe til mig eller tage fat i mig når jeg er ude på en af mine mange gåture med min hund Pippi.

 

Med ønsket om en rigtig god jul og godt nytår til jer alle 😊

 

Carsten Nielsen

Falkevænget 28

Mobil 4072 5538

Categories: Nyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!