Nyhedsbrev / beredskabsmeddelelser

Published by Vellerup Sommerby on

I Vellerup Sommerby udsender vi nyhedsbreve og beredskabsmeddelelser via hjemmesiden, e-mail, Facebook og ikke SMS ordning.

Årsagen til at vi anvender hjemmesiden, e-mail og Facebook siden skyldes udelukkende den store administration der skal benyttes ved, at udsende via SMS. Hertil skal det nævnes, at det bestemt ikke er gratis at udsende SMS via SMS tjenester.

Bestyrelsen har tidligere undersøgt mulighederne, men har valgt den “gratis” tjeneste vi i dag benytter frem for en større udgift via SMS ordninger.

Vi er nu oppe på 760 abonnenter på nyhedsbrevet / beredskabsmeddelelser i Vellerup Sommerby. Hvis du ikke er tilmeldt kan du tilmelde dig her…

 

 

Nyhedsbreve udsender vi, hvis der skrevet nyt på foreningens hjemmeside eller, hvis der er beredskabsmeddelelser f.eks. hvis vi er nødsaget til at lukke for vandet på Vandværket.

 

! Husk ved tilmeld at bekræfte den mail, som i efterfølgende modtager. Modtager I ingen mail så se efter i jeres spam filter.

 

For spørgsmål til nyhedsbrevet er I velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!