Nyhedsbrev (e)

Published by Vellerup Sommerby on

Kære medlemmer

 

Den 04. oktober 2020 oprettede bestyrelsen som noget nyt et nyhedsbrev via foreningens hjemmeside.

 

I skrivende stund er der tilmeldt 823 modtagere. Dette er langt mere end, hvad bestyrelsen havde forestillet sig.

 

Nyhedsbrevet i Grundejerforenigen Vellerup Sommerby udsendes, hver gang at der skrives nyt på foreningens hjemmeside eller ved driftsforstyrrelser. Antallet af udsendte nyhedsbreve er begrænset til maks 1. pr. døgn.
En enkelt har meddelt sig uforstående overfor, at hun har modtaget 10 nyhedsbreve på en måned. Til det kan vi selvfølgelig meddele, at så har der været mange tiltag og informationer, hvor der er været behov for at melde noget ud til medlemmerne.

 

Årsagen til at nyhedsbrevet blev oprettes skyldes, at mange medlemmer ikke ser, når der skrives nyt på foreningens facebookside eller hjemmesiden. Ikke alle foreningens medlemmer er på Facebook eller besøger dagligt foreningens hjemmeside. På den måde kan medlemmerne hurtigere blive ajourført når der skrives nyt på hjemmesiden.

 

Informationerne på hjemmesiden er bla. når bestyrelsen ønsker at bibringe medlemmerne med nyt i foreningen og området. Ligeledes har enkelte personer fået lov til, at benytte sig af nyhedsbrevet for at fortælle om bla. fiber og campingpladsen.

 

Bestyrelsen betragter nyhedsbrevet som en kommunikationsform, der er kommet for at blive pga. den store interesse.

 

Hvis du ikke har tilmeldt dig nyhedsbrevet i Vellerup Sommerby endnu, kan du tilmelde dig her…

 

Er du tilmeldt nyhedsbrevet, men ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du i de udsendte mails vælge frameld i bunden af mailen.

 

Hilsen

 

Bestyrelsen

 

 

Categories: Nyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!