Nyt vedr. Fibernet til Vellerup Sommerby

Published by Vellerup Sommerby on

Kære alle i Vellerup Sommerby

Jeg har i dag fået besked fra TDC NET, som meddeler, at sagen nu er lagt til endelig godkendelse, og at det blot nu er et spørgsmål om formaliteter, at få gennemført beslutningen og Fiber til Vellerup Sommerby. Beslutningen træffes endeligt på mødet i uge 46.

TDC NET har i denne forbindelse udbedt sig om en opdateret tilkendegivelsesliste senest på onsdag den 04. november 2020.

Har du ikke tilmeldt dig endnu, kan du nå det endnu ved at tilmelde dig her:

Har du tilmeldt dig, skal du ikke tilmelde dig igen.

Der er pt. tilmeldt 0 til fibernet.

Når projektet bliver godkendt, vil det efter planen blive således, dog med forbehold for ændringer:

  • TDC NET mødes med bestyrelsen i Vellerup Sommerby og planlægger gravearbejdet i Vellerup Sommerby.
  • TDC NET graver hovedforsyningsledningen ned ved alle vejene.
  • TDC NET udsender mail til alle, som har tilkendegivet, at de ønsker fiber, hvor man så skal tilmelde sig via et link. Herudover kommer der en skrivelse fra TDC NET i Vellerup bladet, med posten og på foreningens hjemmeside. Her kan de, som ikke har tilmeldt sig læse om, hvordan man tilmelder sig.
  • Omkring påske 2021 vil fiberforsyningen blive gravet ind til husende. Det kræver at man er i huset den dag, hvor der lægges fiber ind.

De nævnte punkter kræver naturligvis, at TDC NET endelig beslutter at etablere Fibernet i Vellerup Sommerby i uge 46, og der kan ske ændringer ovennævnte tidsplan.

! Husk at tilmelde dig senest den 04. november 2020

 

Hilsen

Henrik Kirkestrup

 

Categories: FibernetNyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!