Officielle sider på de sociale medier

Published by Vellerup Sommerby on

Officielle sociale medier og hjemmesider i Grundejerforeningen Vellerup Sommerby

’@vellerupsommerby’ er en gruppe på Facebook for alle beboere i Vellerup Sommerby. Her kan du kommentere alt, hvad der sker i vores område (og også udenfor), og du kan søge hjælp eller gode råd hos andre beboere i Vellerup Sommerby. Du kan også følge med i de fællesarrangementer, som bliver afholdt i løbet af året.

Hvis du har taget et flot, sjovt eller spændende billede i Vellerup, så del det med os andre, så vi kan se hvor smukt, sjovt eller anderledes der kan være i vores område. Ind i mellem har vi konkurrencer om de bedste fotos.

Har du spørgsmål direkte til bestyrelsen, så kan du ikke forvente et svar på denne side. Har du brug for det, skal du henvende dig direkte. Ofte vil en anden medborger dog kunne hjælpe med spørgsmålet – og selvfølgelig følger bestyrelsen naturligvis med i gruppen.

Så kom og være med i fællesskabet, og lad os skabe hygge, sammenhold og sjov i Vellerup Sommerby. Søg på “@vellerupsommerby” på Facebook og meld dig til gruppen.

Desværre findes der personer, som opretter falske hjemmesider og Facebook profiler, for at vildlede medlemmer og andre personer. Nedenfor og i menuen findes de officielle sider.

 

Hjemmeside foreningen : www.vellerupsommerby.dk

Facebook : www.facebook.com/vellerupsommerby/

Eller søg efter : @vellerupsommerby

Hashtag : #vellerupsommerby

 

Grupper i foreningen på Facebook kan vælges i menuen ”grupper” på siden.

 

Hjemmeside vandværket : www.vellerupsommerbyvandværk.dk

Facebook : www.facebook.com/vellerupsommerbyvandvaerk/

 

Grupper i foreningen på Facebook kan vælges i menuen ”grupper” på siden.

Instagram : @vellerupsommerby

Eller søg efter : @vellerupsommerby

Hashtag : #vellerupsommerby

Categories: Nyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!