Oprydning, sti og vej på campingområdet

Published by Vellerup Sommerby on

I indeværende uge nede på campingområdet er der ved hjælp fra Entreprenør og Anlæg Bakkelygård blevet ryddet op efter, at beboere har smidt gren og haveaffald ind på området gennem mange år således, at man ikke kunne passere/gå på den oprindelige sti nord for området.
Der var med gren og haveaffald lavet en forhindring/chikane på 10 meter’s længde.
Ligeledes er tørv og skud planeret ud, så selv dårligt gående kan passerer.
Det er nu muligt igen, at gå rundt om hele skoven langs udkanten af området.
Stien vil blive slået regelmæssigt hen over sommeren.
Desværre blev vi ikke færdige med oprydningen efter haveaffaldet, som var efterladt da beboerne fra Mejsevænget og deres gæst kom farende ud og skræmte entreprenøren væk med trusler om politianmeldelser samtidig med, at de filmede ham.

 

 
Den gamle efterhånden nedslidte opkørsel og vej rundt om og til foreningens bygning er nu genetableret som den var oprindeligt.
Det er nu muligt, at køre helt op til skoven og rundt om træerne (rundkørsel) og ud igen, uden at skulle vende og bakke nede på området.
Husk parkering er på højre side af vejen. 😄
For god og orden skyld skal jeg huske at nævne, at alle ovennævnte arbejder, som er udført ikke kræver tilladelse fra myndighederne da her er tale om alm. oprydning og vedligeholdelse.
Vi ser frem til den store arbejdsdag den 10. April 2021.
Har du lyst til at give en hjælpende hånd? Så tilmeld dig arbejdsdagen ved at klikke her….
På vegne af arbejdsgruppen
Henrik Kirkestrup
error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!