Orientering til foreningens medlemmer

Published by Vellerup Sommerby on

Bilag.:

Mailkorrespondance klik for at læse

 

Kære medlemmer

 

Det vil være naturligt at orientere foreningens medlemmer om forhold, der er ganske atypiske for foreningens normale drift.

 

Jeg har med stor beklagelse modtaget underretninger om at Bjarne Skjoldager, Henriette Dediksen (underskriver sig som Henriette Jakobsen) og Niels Høgstrup har rettet henvendelser til foreningens interne revisor, foreningens statsautoriserede revisor og foreningens advokat omhandlende bekymringsskrivelse.

 

Henvendelserne er foretaget helt uden om bestyrelsen og indikerer klart og tydeligt at et bestyrelsesmæssigt samarbejde med de nævnte personer næppe kan gennemføres.

 

Der er for mig at se efterhånden tale om en etablering af en bestyrelse i bestyrelsen, som ikke har i sinde at rette sig efter selv de mest almindelige regler for konstruktivt samarbejde.

 

Der er tale om at ulejlige mange forskellige samarbejdspartnere med de nævntes formodninger, og henvendelserne indeholder ganske mange misvisende forsøg på at fortolke det skrevne. Dette er langt fra gratis.

 

At Niels Høgstrup – som intet har med bestyrelsen at gøre – forsøger at tilegne sig informationer fra foreningens statsautoriserede revision vidner blot om hans mangel på viden om de mest almindelige regler.

 

Jeg må anbefale bestyrelsen at videredebitere de omkostninger, der måtte være forbundet med deres ageren, som ikke er behandlet og godkendt af foreningens bestyrelse.

 

Jeg beklager at det findes nødvendigt at give denne orientering til vore medlemmer, men som følge af rygtespredning kan det ikke være anderledes.

 

For yderligere spørgsmål til ovennævnte står jeg som sædvanlig til rådighed for evt. besvarelser.

Du kan læse mailkorrespondance her…

Med venlig hilsen

 

Allan Kirkestrup

Foreningsformand

Tlf.: 53809514

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!