Sociale medier og hjemmesider i Grundejerforeningen Vellerup Sommerby.

Tilmeld dig Facebookgruppen her…

 

I Grundejerforeningen Vellerup Sommerby har vi en hjemmeside.

Hjemmesiden er den officielle kanal, hvor bestyrelsen deler informationer ud til sine medlemmer og er bla. benyttet flittigt af ejendomsmæglere og vores samarbejdspartnere.

 

Privatpersoner har oprettet en Facebookside, og gruppe der benyttes til, at dele informationer ud på de sociale medier fra hjemmesiden. Alt kommunikation til og fra foreningens bestyrelse foregår enten telefonisk eller via mail. Herudover er der gruppen Vellerup Sommerby, @vellerupsommerby’ og flere grupper på Facebook til glæde for de fleste medlemmer. Her kan du kommentere på alt, hvad der sker i vores område (og også udenfor), og du kan søge hjælp eller gode råd hos andre beboere i Vellerup Sommerby. Du kan også følge med i de fællesarrangementer, som bliver afholdt i løbet af året. Hvis du har taget et flot, sjovt eller spændende billede i Vellerup Sommerby, så del det med os andre, så vi kan se hvor smukt, sjovt eller anderledes der kan være i vores område. Ind i mellem har vi konkurrencer om de bedste fotos.

 

Har du spørgsmål til bestyrelsen, så kan du ikke forvente et svar på de sociale medier. Har du brug for det, skal du henvende dig til dem direkte. Ofte vil en anden medborger dog kunne hjælpe med spørgsmålet – og selvfølgelig følger bestyrelsen naturligvis med i gruppen. De nævnte Facebookgrupper mfl. nævnt her ejes og administreres ikke af bestyrelsen eller foreningen.

Facebookgrupperne administreres af flere medlemmer og beboere i foreningen og som de fleste ved, ejes Facebook sider og grupper af Facebook. Så kom og være med i fællesskabet, og lad os skabe hygge, sammenhold og sjov i Vellerup Sommerby. Søg på “@vellerupsommerby” på Facebook og meld dig til gruppen.

Facebookside med mere end 1100 følgere.

Facebook gruppe med mere end 1.080 medlemmer.

Køb og salg gruppe med mere end 950 medlemmer.

Udlejning, leje, køb og salg af sommerhuse med mere end 615 medlemmer. Løbeklub / motionsløb Mountainbike Klub De unge under 18 år Øvrige grupper Udover de ovennævnte Facebooksider og grupper er vi naturligvis også på Instagram, Twitter, Flickr, Youtube og Linkedin. Forvirret ? eller har du spørgsmål til ovennævnte er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.

 

Facebook ejes ikke af foreningen og administreres af privatpersoner i foreningen.

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!