@vellerupsommerby’ er en gruppe på Facebook for alle beboere i Vellerup Sommerby. Her kan du kommentere alt, hvad der sker i vores område (og også udenfor), og du kan søge hjælp eller gode råd hos andre beboere i Vellerup Sommerby. Du kan også følge med i de fællesarrangementer, som bliver afholdt i løbet af året.

Hvis du har taget et flot, sjovt eller spændende billede i Vellerup, så del det med os andre, så vi kan se hvor smukt, sjovt eller anderledes der kan være i vores område. Ind i mellem har vi konkurrencer om de bedste fotos.

Har du spørgsmål direkte til bestyrelsen, så kan du ikke forvente et svar på de sociale medier. Har du brug for det, skal du henvende dem direkte. Ofte vil en anden medborger dog kunne hjælpe med spørgsmålet – og selvfølgelig følger bestyrelsen naturligvis med i gruppen.

Facebookgrupperne og siderne nævnt her er godkendt af bestyrelsen, men administreres ikke af bestyrelsen.

Så kom og være med i fællesskabet, og lad os skabe hygge, sammenhold og sjov i Vellerup Sommerby. Søg på “@vellerupsommerby” på Facebook og meld dig til gruppen.

Desværre findes der personer, som opretter andre hjemmesider, Facebooksider, grupper og Facebook profiler, for at vildlede medlemmer og andre personer. Nedenfor og i menuen findes de officielle sider og grupper tilknyttet Grundejerforeningen Vellerup Sommerby. Klik på div. link og i vil blive ført direkte til sider og grupper.

Hjemmeside foreningen

– www.vellerupsommerby.dk

Facebook side

– www.facebook.com/vellerupsommerby/

Facebook grupper

Vellerup Sommerby

– Vellerup Sommerby køb, salg, gives væk

– Vellerup Sommerby udlejning, leje, køb og salg af sommerhuse

Eller søg efter : @vellerupsommerby

Hashtag : #vellerupsommerby

Hjemmeside vandværket : www.vellerupsommerbyvandværk.dk

Facebook : www.facebook.com/vellerupsommerbyvandvaerk/

Grupper i foreningen på Facebook kan vælges i menuen ”grupper” på siden. Klik her…. for at se dem alle.

Instagram : @vellerupsommerby

Eller søg efter : @vellerupsommerby

Hashtag : #vellerupsommerby

Twitter: Vellerupsommer

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!