Efter de mange skriverier har jeg lige brugt en del tid på, at gennemgå posteringerne i regnskaberne for 2019 og 2020, ekstra grundigt.

Jeg kontrollerer følgende når jeg går bilagene igennem:

1:

Er bilagene stilet til Grundeejerforeningen Vellerup Sommerby eller til Vandværket i VS?

2:

Er udgifterne i overensstemmelse med Generalforsamlingens beslutninger, om hvad der må bruges penge på i følge det opstillede og vedtagne budget?

 

Konklusion for 2019:

 

Samtlige bilag for 2019 har jeg gemmengået primo februar 2020, og har i den forbindelse fundet at samtlige bilag er stilet til Grundejerforeningen eller til Vandværket. alle bilaget er attesteret af 2 bestyrelsesmedlemmer.

 

De dække de udgifter som blev vedtaget på sidste generalforsamling.

Som det fremgår af det udsendte regnskab for 2019, er der konti, hvor der er brugt mere end budgetteret.  Det må bestyrelsen forklare på den kommende generalforsamling senere på måneden.

 

Kommentarer til rejste spørgsmål:

 

At der skulle være købt store mængder rødvin, kan jeg ikke finde bilag på!

I 2020 kan jeg se at der er købt 6 vinkurve á 350 kr. som tak for at de 6, som har delt breve ud omhandlende oplysninger om fibernettet.

 

Jeg vil gerne oplyses om hvilke bilag jeg ikke har fået læst godt nok, når det påstås at bestyrelsen har fået fyldt vinkældrene op på foreningens regning.

 

“ Hvor er pengene Allan”, jeg vil gerne oplyses om hvad der ligge bag dette spørgsmål!

 

Jeg har ikke kunne konstatere at der mangler penge på foreningens bankkonto.

 

Konklusion for 2020 frem til den 30.7.:

 

Regnskabet føres i regnskabsprogrammet ForeningLet.

Her kan jeg følge samtlige posteringer ført i 2020. Ved hver postering er knyttet et PDF bilag, som jeg kan åbne og gennemgå, idet samtlige bilag fra i år bliver scannet ind i regnskabet.

Jeg kan på alle tidspunkter  logge ind på ForeningLet og følge regnskabet, gennemgå bilagene.

Jeg har senest været inde og se på de 3876 bogførte linjer som regnskabet bestået af frem til den 30.7. Alt ser ud som forventet den 1.8.2020, alle bilag er attesteret af 2 bestyrelsesmedlemmer.

 

Jeg så også at foreningen har ca 178.000 kr. tilgode, det ville være rart at få disse penge indsat på foreningens konto.

 

Jesper Janholm

Intern Revisor.

Categories: Nyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!