Sociale medier og hjemmesider i Grundejerforeningen Vellerup Sommerby.

I Grundejerforeningen Vellerup Sommerby har vi en hjemmeside og en facebookside.

Hjemmesiden er den officielle kanal, hvor bestyrelsen deler informationer ud til sine medlemmer og benyttet bla. flittigt af medlemmerne, ejendomsmæglere og vores samarbejdspartnere.

Facebooksiden benyttes primært til, at dele informationer ud på de sociale medier fra hjemmesiden.

Alt kommunikation til og fra foreningens bestyrelse foregår enten telefonisk eller via mail.

Herudover har Grundejerforeningen Vellerup Sommerby, @vellerupsommerby’ flere grupper på Facebook til glæde for de fleste medlemmer.

Her kan du kommentere på alt, hvad der sker i vores område (og også udenfor), og du kan søge hjælp eller gode råd hos andre beboere i Vellerup Sommerby. Du kan også følge med i de fællesarrangementer, som bliver afholdt i løbet af året.

Hvis du har taget et flot, sjovt eller spændende billede i Vellerup Sommerby, så del det med os andre, så vi kan se hvor smukt, sjovt eller anderledes der kan være i vores område. Ind i mellem har vi konkurrencer om de bedste fotos.

Har du spørgsmål til bestyrelsen, så kan du ikke forvente et svar på de sociale medier. Har du brug for det, skal du henvende dig til dem direkte. Ofte vil en anden medborger dog kunne hjælpe med spørgsmålet – og selvfølgelig følger bestyrelsen naturligvis med i gruppen.

De nævnte Facebookgrupper mfl. nævnt her er godkendt af bestyrelsen, men ejes og administreres ikke af bestyrelsen. Facebookgrupperne administreres af flere medlemmer og beboere i foreningen og som de fleste ved, ejes Facebook sider og grupper af Facebook.

Så kom og være med i fællesskabet, og lad os skabe hygge, sammenhold og sjov i Vellerup Sommerby. Søg på “@vellerupsommerby” på Facebook og meld dig til gruppen.

 

Desværre findes der personer, som opretter andre hjemmesider, Facebooksider, grupper og Facebook profiler, for at vildlede medlemmer og beboere og samtidig miskredittere bestyrelse og andre medlemmer. Bestyrelsen og de fleste medlemmer tager kraftig afstand fra disse sider og grupper.

For at skelne mellem de forskellige Facebooksider og grupper henvises til vores hovedside på Facebook, hvor du til enhver tid kan se de tilknyttede grupper i menuen grupper.

Vores tilknyttede sider og grupper:

Facebookside med mere end 1065 følgere.

Facebook gruppe med mere end 930 medlemmer.

Køb og salg gruppe med mere end 865 medlemmer.

Udlejning, leje, køb og salg af sommerhuse med mere end 500 medlemmer.

Øvrige grupper

Udover de ovennævnte Facebooksider og grupper er vi naturligvis også på Instagram, Twitter og Linkedin.

Forvirret ? eller har du spørgsmål til ovennævnte er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Categories: Nyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!