Stispærrer

Published by Vellerup Sommerby on

Kære medlemmer.

Som bestyrelsen tidligere skrev ud om, er det besluttet at fjerne halvdelen af stispærrer i Vellerup Sommerby.

Bestyrelsen har modtaget og drøftet de 2 tilbud, som vi havde modtaget fra 2 lokale entreprenører, og har i den forbindelse enstemmig besluttet at benytte sig af Martin fra Bakkelygård, som var den billigste af de 2 entreprenører.

 

 

 

Bestyrelsen forventer at ovennævnte er udført inden påske.

 

Bestyrelsen skrev ud til medlemmerne den 07. februar 2022:

 

Bestyrelsen modtager stadig flere henvendelser fra handicappede, barnevognsbrugere og dårligt gående mm, som fortæller, at de har svært ved, at komme rundt på fællesarealerne i Grundejerforeningen Vellerup Sommerby især ved de opsatte stispærrer.

Stispærrerne er opsat med det formål, at køretøjer ikke kan komme ind på foreningens grønne arealer. Ikke for at genere medlemmerne, når de skal bevæge sig rundt på fællesområderne.

Bestyrelsen har derfor besluttet, at de steder, hvor der er dobbelt stispærrer, fjernes den ene stispærrer således at alle kan passerer forbi uden problemer som et forsøgsordning de næste 12 måneder, hvor bestyrelsen herefter vil foretage en evaluering.

I samme forbindelse vil der blive oprettet med jord og sået græs, de steder, hvor jorden er sunket omkring stispærrerne.

En høflig opfordring til de medlemmer, hvor bevoksningen som hæk, buskads eller lignende ikke er klippet ind til skel omkring foreningens stispærrer, beder bestyrelsen jer venligst om at få gjort dette snarest muligt.

Bestyrelsen forventer at ovennævnte er udført inden påske.

 

Pbv.

Henrik Kirkestrup

Foreningsformand

Tlf.: 3127 1917

Categories: Nyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!