TDC NET vil tilbyde gratis fiberetablering til Vellerup Sommerby

Published by Vellerup Sommerby on

TDC NET vil tilbyde gratis fiberetablering til Vellerup Sommerby

Tilbage i januar 2020 startede Henrik og Allan Kirkestrup fra Vellerup Sommerby en dialog op med TDC NET. Ønsket var klart; I vil have fibernet til byen.

Efter et utroligt flot stykke arbejde med at indsamle interesse tilkendegivelser fra mere end 880 husstande, glæder det os nu at kunne fortælle, at vi har forhåndsgodkendt et fiberprojekt i jeres område. Det betyder, at vi i løbet af 2021 vil tilbyde gratis etablering af fibernet, som giver adgang til lynhurtigt bredbånd og en bred vifte af udbydere.

 

Hvad sker der nu?
I løbet af november vil alle jer, som har skrevet sig op, modtage en bekræftelse på, at vi har registreret jeres interesse. I mellemtiden går vi i gang med at planlægge og tegne projektet.

Det tager noget tid at planlægge og designe et fiberprojekt af jeres størrelse. Men hjulene er allerede sat i gang. Så snart vi ved, hvornår vi kan gå i gang med at grave, hører I fra os.

Vi giver naturligvis også besked, når I kan bestille internet, TV og telefoni hos jeres udbyder.

 

Hvorfor vælge TDC NET fiber?
Danskernes dataforbrug stiger med 40% om året. Derfor investerer vi i fiber, så alle kan få del i de nye digitale muligheder, som fremtiden bringer. Fordelene ved TDC NET fiber er:

  • Det er helt gratis at få etableret TDC NET fiber.
  • Du bestemmer selv, hvornår du vil tage din fibertilslutning i brug, og hvilken udbyder, du køber abonnement hos.
  • Lynhurtigt bredbånd. I dag kan man få op til 1.000mbit/s, og i fremtiden, endnu mere. Dette giver dig høj kvalitet og lynhurtige hastigheder på alle dine enheder fra tablets og telefoner til TV – uanset hvad du bruger din forbindelse til.
  • På TDC NETs fiber, får du adgang til Danmarks bredeste vifte af udbydere, herunder Yousee, Fastspeed, Telenor, Hiper, Kviknet, Dansk Net, Snappii, Bolignet og TDC Erhverv.
  • Din bolig eller sommerhus kan blive mere attraktiv, hvis der følger en fremtidssikker forbindelse med.

Vi glæder os til at starte jeres projekt og tilbyde jer gratis fiber.

Bedste hilsner,

TDC NET Fiber

Categories: FibernetNyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!