Grundejerforeningen Vellerup Sommerby

Vellerup Sommerby et besøg værd

Published by Vellerup Sommerby on

Et besøg i Vellerup Sommerby er for mange en så positiv oplevelse, at man med stor glæde vender tilbage til stedet så snart der er lidt tid til overs.

Dette hvad enten man er ejer af en parcel, eller blot en velkommen gæst.

En beskrivelse af oplevelserne i sommerbyen levner naturligvis en afvejning af, hvad der skal med og hvad der skal udelades.

Jeg kan ikke gøre det bedre end forfatteren af ”Vellerup-Valsen” og visen kan man godt synge lidt for sig selv efter teksten, som findes på hjemmesiden.

At færdes i de velplejede grønne områder og ved stranden findes ikke tilsvarende ret mange steder i landet, og et hop fra badebroen i ny og næ er noget af det mest livsbekræftende jeg har oplevet.

Man lægger altid mærke til en høj standard i denne forening, hvad enten det gælder grønne områder eller – naturligvis – også de nyrenoverede veje.

Der er ikke så mange fællesarrangementer, men det skal nævnes, at når der er jubilæum eller midsommer, ja så møder rigtig mange op for at medvirke til festlighederne.

Mange af disse oplevelser må tilskrives en positiv medlemskreds og naturligvis også en bestyrelse, der med stor omhu er i stand til at formidle medlemmernes ønsker, og som samtidig sætter værdiskabende tiltag øverst på dagsordenen til glæde for de fleste.

Men intet kommer af sig selv. Det er altid nemt at ødelægge, hvad der gennem årene er opbygget.

Tillad ikke nogen at være ligeglade med vores sammensparede værdier, og derfor opfordrer jer alle til at passe godt på Vellerup Sommerby.

Hilsen Lene

Categories:

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!