Vedr. driftsforstyrrelse på vandværket

Published by Vellerup Sommerby on

Kære alle

Vandværket har fået genetableret programmeringen og indvinder nu vand igen og dermed har alle vandværkets medlemmer nu fået etableret normal vandforsyning.

Afbrydelsen – der udelukkende skyldes udefra kommende forhold – har teknisk set været omfattende, og kunne ikke være undgået eller afhjulpet på kortere tid.

 

Årsagen skyldes jf. Radius et defekt kabel fra en 12,5 kV transformerstation i Skibby, som leverer strøm til vandværket.

I første omgang meddelte el-selskabet da vi kontaktede dem, at strømafbrydelsen skyldes lynnedslag, hvilket dog viste sig ikke at være tilfældet.

Vi er ikke sårbare for lynnedslag på vandværket da vi har fuld transientbeskyttelse, potentialudligning og jording, men udefra kommende forhold f.esk. lynnedslag andets sted, er vi desværre ikke herre over.

I fm. strømafbrydelsen på vandværket blev vores programmering af systemerne i væsentlig grad slettet, hvorfor systemerne ikke kunne genstartes.

 

Der blev arbejdet hele natten og morgenen på programmering og først ved 9-tiden, var programmøren færdig.

Vandværket beklager denne langvarige afbrydelse af vandforsyningen.

 

Med venlig hilsen

Allan Kirkestrup
Foreningsformand

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!