Vedr. Generalforsamlingen d. 28. august 2021

Published by Vellerup Sommerby on

Kære medlemmer,

 

Indkaldelsen til generalforsamlingen er lagt på hjemmesiden og på FB siden.

 

Ud over dette er indkaldelsen udsendt til samtlige medlemmer med Bladkompagniet.

 

Desværre har vi konstateret, at en meget lille del af de udsendte indkaldelser er havnet i forkerte postkasser. Jeg skal derfor venligst bede dem, som ved en fejl har modtaget posten til et andet medlem, om at lægge posten i brevkassen på vandværket.

 

De medlemmer, som ikke har fået en indkaldelse kan rekvirere en kopi på: mail@vellerupsommerby.dk eller kontakte undertegnede på tlf.: 5380 9514

 

Jeg skal venligst gøre opmærksom på, at en stregkode kun kan scannes én gang.

 

En fuldmagt er gyldig, hvis den indeholder alle nødvendige oplysninger, uanset på hvilket papir den er skrevet. En gyldig fuldmagt uden stregkode vil blive henvist til en person, der kan påføre stregkoden inden der evt. udleveres stemmekort.

 

Medlemmer, som ønsker at give fuldmagt til bestyrelsen kan anvende hjemmesiden eller aflevere det tilsendte adgangskort i udfyldt stand. Du kan også afgive din fuldmagt ved at klikke her… (Det er ikke længere muligt, at afgive en fuldmagt)

 

Skulle der være spørgsmål til ovennævnte, kan formanden kontaktes på ovenstående mail eller på tlf.

 

Med venlig hilsen

 

Allan Kirkestrup

Foreningsformand

 

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!