Vedr. græsslåning af stier og grønne områder i Vellerup Sommerby.

Published by Vellerup Sommerby on

Som en del har bemærket, bliver ikke alle stier og grønne arealer slået i Vellerup Sommerby.

Dette skyldes ikke grundejerforeningens manglende vilje, men grundejere, som ikke klipper og beskærer deres buske, hække og træer.

Hvis vi f.eks. tager de større stier, i den nordlige del har vores entreprenør kun mulighed for, at komme ind til stien af 2 veje.

Når entreprenøren så har slået ca. 35 meter græs, kommer de til en grund, hvor træer ikke er beskåret i 3 meters højde, og som rager ud over stien. Dette forhindrer så vores entreprenør i at komme videre til de øvrige stier i området. (Det viste billede er en sti, hvor entreprenøren ikke kan komme ind og slå græs)

Derfor endnu en opfordring til de grundejere, som stadig ikke har klippet hæk, beskåret buske og træer i op til 3 meters højde. Få klippet og beskåret, således at grundejerforeningen ikke skal bruge unødige økonomiske ressourcer på slåning af græs.

Er man i tvivl om hvor meget der skal klippes, kan man læse hegnsloven, vores hjemmeside og i foreningsbladet, hvor en tydelig tegning har været vist mange gange.

Det gælder også ud mod Skjoldagervej, Birkevækvej og Vigvejen.

 

 

Categories: Nyheder

error: Det er ikke tilladt at kopiere eller downloade fra denne side. Der er copyright på alt indhold på hjemmesiden. - Copyright Vellerup Sommerby!!